Mer om dansutmaningen

Det går lika fint att delta ensam som i grupp och du/ni kan haka på precis när du/ni vill.

Ett förslag är att ni bestämmer en tid varje dag, t. ex. innan lunch, då ni tittar på dansfilmen. Våra danspedagoger turas om att visa veckans dans med några få enkla rörelser som alla kan hänga med på utefter egen förmåga. Sedan gör ni dansen tillsammans så många gånger ni vill!

Tanken är också att ni alla ska få se varandra dansa samma danser på olika sätt runt om i landet, så hjälp oss gärna sprida ännu mer glädje och energi under våren genom att filma/fota när du/ni antar utmaningen och lägga ut i sociala medier. (OBS! Se till att ni har allas samtycke, om inte var kreativa och undvik ansikten.)

Vi tycker dessutom att det är extra roligt om ditt/ert bidrag syns i Sverige Berättars kanaler. Du kan som besökare på Sverige Berättaras Facebook ladda upp foto/film direkt i ett inlägg eller skriva en kommentar som vi sedan synliggör genom att dela i vårt flöde eller så tipsar du oss om var inlägget finns, så kan vi dela därifrån. Hör gärna av dig/er till Carina (carina@sverigeberattar.se 070-960 18 80) vid frågor.

Till sist, gå in och gilla Facebook-inlägget om dansutmaningen, skriv gärna en kommentar om ni vill och dela vidare till alla ni känner!

Tack för att ni dansar med oss!

Vid frågor kontakta gärna Emma-Linn.

Glada hälsningar
Emma-Linn Carlberg
Projektledare för projektet “Dansa Mitt liv” i samarbete med projektet “Sjung mitt liv” genom föreningen Sverige Berättar

emma-linn@sverigeberattar.se
0768-714702