Planeringsmöte 23 september

Kroatiska Riksförbundets projekt Sverige Berättar genomför en föreställningsvecka i Malmö under höstlovet.

Musikteaterföreställning handlar om arbetskraftsinvandringen från Kroatien och manus bygger på de digitala berättelser som kroater i första, andra och tredje generationen gjorde för drygt ett år sedan.

Lördagen den 23 september samlas vi i Ungdomens hus på Torpgatan 21 för att planera gemensamt. Det konstnärliga teamet och Kerstin Gustafsson, en av projektledarna, önskar er varmt välkomna!

Exempel på enkla uppgifter som vi kommer att behöva hjälp med av såväl unga som äldre under teaterveckan:

Lån av folkdräkt, folkdans, två dörrvakter vid föreställning, garderobspersonal, bärhjälp till stolar och bord i Festsalen, teknik- och bärhjälp, spridning av reklam och info före och under veckan, hjälp med bakning och kontakter till blomsterhandlare, bageri mm, personer som vill stå i bar/café

Sprid gärna evenemangsinbjudan och anmäl att ni kommer på mötet till info@sverigeberattar.se.

Inbjudan kommer också att skickas ut via e-post till föreningarna Croatia Helsingborg, Croatia Malmö och Jadran, men sprid mer än gärna denna inbjudan till alla intresserade, även utanför föreningslivet.

 

 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *