Utbildningsdagen i Uddevalla

Pedagoger från Kulturskolan och Studiefrämjandet i Uddevalla trotsade sol och värme och träffades i måndags på Kulturskolan i Uddevalla på en utbildningsdag i digitalt berättande.

Stort tack för initiativ och engagemang!

Under ledning av Carin och Cristina från Unga Berättar, mediecenter på Kulturskolan Stockholms stad, fick alla lära sig hur digitala berättelser skapas. Därefter tas kunskapen med ut i de olika verksamheterna och resulterar förhoppningsvis i många nya berättelser.

Om du är nyfiken läs gärna våra studieplaner som ger tips och idéer om hur en grupp kan jobba tillsammans. Här kommer också snart finnas en länk till en instruktionsfilm om tekniken som används enkelt på en surfplatta, dator eller varför inte en på en telefon.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *