Revy med ”Sjung mitt liv”-kören

Varmt välkommen till en revy med ”Sjung mitt liv”-kören!

Söndag 5 maj 2019
kl. 14:00–15:30
Södergården, Götgatan 37

Projektet ”Sjung mitt liv” bjuder på ett blandat program med bildspel, allsång och musik med kända sånger, textila verk, anekdoter och minnesbilder av hur det var att vara ung i Stockholm under 50- och 60-talen.

Arvsfondsprojektet ”Sjung mitt liv”, som drivs av föreningen Sverige Berättar, samlar in berättelser på tre olika äldreboenden i Stockholm via skapande stunder med musik och textil. Samtidigt som ett studiecirkelmaterial för de skapande stunderna växer fram blir berättelserna till en podcast, en utställning och ett nyskrivet dramatiserat körverk.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *