Kom och var med i vår POP-UP-KÖR

Kom och sjung och uppträd i Sjung mitt liv-kören!

Den blandade Sjung mitt liv-kören för ungdomar, vuxna och seniorer uppstår vid tre tillfällen under projektets gång. Under ht-19 sker repetitioner på Midsommargården och en konsert i Enskede den 30/11 för en allmän publik. Under vt-20 besöker vi sedan Vårberg/Skärholmen och även där blir en konsert i april/maj.

Vi söker nu ungdomar, vuxna, seniorer eller sånggrupper/hela körer. Alla är välkomna och allt deltagande är kostnadsfritt!

För anmälan och frågor: Projektledare Kerstin Gustafsson: kerstin@sverigeberattar.se, 070-557 95 78 eller körledare Marit Eriksson: 070-361 03 69
Anmäl ert intresse senast den 1 november.

Information om projektet och om Sjung mitt liv-kören: Midsommargården, 11/11 kl 17:30-18:00
Repetition 1: Midsommargården, 11/11 kl 18.00-20:00
Repetition 2: Midsommargården, 18/11 kl 18:00-20:00
Repetition 3: Midsommargården, 25/11 kl 18:00-20:00
Generalrepetition: konsertlokalen i Enskede, 30/11 kl 10:00
Konsert: konsertlokalen i Enskede, 30/11 kl 14:00

Kort om projektet:
Föreningen Sverige Berättar genomför projektet ”Sjung mitt liv” på tre olika äldreboenden i Stockholm i samarbete med Studiefrämjandet, Stadsmuseet, Kammarkören Cantare, Brusewitz Design och Föreningen Midsommargården. Projektet finansieras av Allmänna Arvsfonden.

Boende på tre olika äldreboenden får möjlighet att skapa och berätta om minnen kring temat “Mötet med Stockholm”. Efter varje omgång på de äldreboenden projektet samarbetar med framförs en konsert med lokalt tema av en blandad kör med medverkande i alla åldrar under ledning av Marit Eriksson och Andreas Norén. Utifrån berättelserna skapas även nyskriven dramatisk text av Sara Beer och musik av Annika Olsson.

Under projektets sista år, 2021, sätter projektet även upp ett samlande dramatiserat körverk för tre körer med nyskriven musik utifrån allt insamlat material. Vidare skapas även en utställning och en podd. Läs gärna mer om projektet och om föreningen Sverige Berättar på vår hemsida, lyssna på vår podd ”Sjung mitt liv” (som du hittar där poddar finns) och följ Sverige Berättar här på Facebook och Instagram.

(Midsommargården ligger på Telefonplan 3, Tunnelbanestation Telefonplan, Midsommargårdens entré ligger i samma hus som Biblioteket och Hemköp, till höger från tunnelbaneuppgången. Adress till lokal för konserten den 30/11 i Enskede Dalen kommer inom kort.)

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *