Ett första danspass

I fredags höll projektet “Dansa mitt liv” ett allra första danspass på Träffpunkt Simonsland i Borås. Demensteamet hjälpte projektet att bjuda upp till dans och en grupp glada, intresserade och aktiva deltagare gjorde danspasset till en härlig aktivitet. Tillfället avslutades självklart med god fika som caféet hade fixat i förväg. Detta första pass hölls av projektledare Emma-Linn som lät deltagare prova uppvärmning, olika typer av övningar och en skön avslutning. Vid nästa tillfälle höjer hon ribban och utmanar deltagare med lite mer fysiskt krävande övningar.

Tusen tack alla som medverkade!

Deltagare dansar samba.

Deltagare vilar lite.

Deltagare sittande på stolar i ring skapar skön känsla med papptallrikar som snöflingor.

Deltagare fikar tillsammans och pratar om danspasset och lite annat.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *