ÄR DU 13 – 20 ÅR OCH GILLAR ATT SJUNGA I KÖR?

Här kommer en möjlighet! Allt deltagande är gratis.

Föreningen Sverige Berättar driver projektet ”Sjung mitt liv” och vi planerar för ett liv i höst efter Covid-19. Ett nyskrivet, stort dramatiserat körverk växer fram utifrån äldres berättelser om Stockholm. Två körer, tre skådespelare och tre musiker kommer att framföra ”Stockholm blir Stockholm”.

Sjung mitt liv handlar om generationsmöten och vi söker därför nu ca 10 ungdomar som kan komplettera den åldersblandade ”Sjung mitt liv-kören”. Om allt går som vi vill får vi träffas i höst igen och sjunga och repetera. På tisdagar kl 18:30 repeterar vi vid Odenplan från och med september till och med planerad föreställningsperiod, helger i mars 2021.

Anmäl ert intresse till kristofer@sverigeberattar.se senast den 15 maj. För frågor och mer information kontakta projektledare Kristofer på 070-915 52 35. Sprid gärna detta inlägg till fler körintresserade ungdomar, körledare eller musiklärare i Stockholm.

Välkomna att höra av er!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *