Kreativ process i Dansa mitt liv

Under de senaste veckorna har det hänt mycket i projektet Dansa mitt livs utvecklingsprocess. Danspedagogerna Nilla och Moa har tillsammans med projektledare Emma-Linn jobbat intensivt med det fortsatta arbetet med modellframtagningen av kompletta dans- och rörelsepass för äldre med funktionsvariationer. All inhämtad inspiration och kunskap har sammanvävts, kreativiteten har flödat och samarbetet har varit fantastiskt! Hur danspassen kommer att kunna hållas till hösten återstår fortfarande att se. Men hur det än blir så kommer det att bli underbart roligt och spännande! Vi letar bara efter nya möjligheter i dessa utmanande tider – inget kan stoppa oss – de äldre ska få dansa!

Danspedagogerna sitter hukade på golvet mitt emot varandra med utsträckta händer. De håller ett gult snöre som är virat runt händer, kroppar och möbler.

Bilden visar inspirerande material i glada färger, till exempel hattar, sjalar, bollar, kuddar, trummor, tamburin och sagoböcker.

Bilden visar en danspedagog som skriver på en whiteboard. I förgrunden står ett arbetsbord med röda fåtöljer runt om.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *