Kickoff i Rydboholm

Nu är vi ÄNTLIGEN igång på riktigt!! Igår hade projektet Dansa mitt liv en underbar kickoff på äldreboendet i Rydboholm. I strålande solsken på den fina uteplatsen blev det ett härligt första möte mellan danspedagogerna Nilla och Moa och de två grupper som kommer att delta på de digitala danspassen som startar nästa vecka. Rörelseglädjen spred sig snabbt och stämningen var förväntansfull! En liten överraskning dansades fram – Dansväskan! Den ska nu få bo kvar på boendet och spännande blir det nästa gång då den för första gången ska öppnas. Då blir dansmötet via en skärm och duk på väggen… Spänningen stiger!

Bilden visar deltagare i halvcirkel och danspedagog i pose. Deltagare härmar rörelsen med händer och ben i luften. Bredvid står dansväskan med ballonger på.

Bilden visar danspedagog i pose och deltagare i halvring. Bredvid står högtalare med ballonger på.

Bilden visar danspedagog i pose sittandes på stol. Deltagare i halvcirkel härmar rörelsen med händerna på huvudet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *