Dansutmaningen

Dansutmaningen är ett samarbete mellan Sverige Berättars två Arvsfondsprojekt “Dansa mitt liv” och “Sjung mitt liv” i syfte att sprida glädje, skapa härlig gemenskap tillsammans med våra äldre och kanske till och med digitala generationsmöten.

Här nedan finns länkar till dansutmaningens filmer på Youtube. Den första filmen släpptes på Påskafton och därefter släpps en ny film varje måndag kl 10 ända fram till Midsommar.

Läs mer om dansutmaningen

Dansutmaningen nr 12

Här kommer dansutmaningens sista film! Vi önskar er alla en härlig sommar och hoppas att ni vill fortsätta dansa vidare med oss! Alla dansfilmer finns kvar på vår hemsida och youtube-kanal så vill ni så kan vi ses hela sommaren och fortsätta dansa tillsammans. Nu bjuder vi upp till en midsommardans!

Dansutmaningen nr 11

Hjärtligt välkomna till dansutmanings tionde vecka! Denna veckan dansar vi till den nyskrivna låten “3 rum och kök” från projektet “Sjung mitt liv”. Vi önskar er en fin ny vecka med mycket dansglädje! Och även om det är sista dansutmaningsveckan så hoppas vi inte att det är sista veckan för er i dansens tecken. Vi ses en avslutande gång på midsommarafton, men sen finns ju alla dansfilmer kvar så vill ni så kan vi ses hela sommaren och fortsätta dansa tillsammans!

Dansutmaningen nr 10

Nioende dansutmaningsveckan – varmt välkomna! Denna veckan dansar vi till den nyskrivna låten “Våra stunder” från projektet “Sjung mitt liv”. Vi önskar er en fin vecka och hoppas att ni njuter av härliga dansstunder!

Dansutmaningen nr 9

Nu har vi kommit till åttonde dansutmaningsveckan och den här veckan är det dags för en lite annorlunda dansupplevelse. Häng med oss på dansäventyret allihopa och ha en härlig vecka!

Dansutmaningen nr 8

Varmt välkomna till sjunde dansutmaningsveckan! Vi bjuder upp till dans och hoppas på mycket skratt och fina samtal kring minnen som väcks till liv. Veckans låt är “Saab-67”, alldeles nyskriven från projektet “Sjung mitt liv”.

Dansutmaningen nr 7

Sjätte dansutmaningsveckan! Veckans film blir en liten specialare då vi firar att vi nu har kommit halvvägs. Bra jobbat alla ni som hänger med! Och för er som inte har dansat med oss ännu – häng med nu! Ni kan köra vilken eller vilka dansfilmer ni vill, när och i vilken ordning ni vill! 🙂

Dansutmaningen nr 6

Femte dansutmaningsveckan! Denna veckan dansar vi till “Bosses låt”!

Dansutmaningen nr 5

Fjärde dansutmaningsveckan! Låt dansen och musiken hjälpa er att drömma er bort och väcka fina minnen att prata om! Ha en fin vecka i dansens tecken!

Dansutmaningen nr 4

Tredje dansutmaningsveckan! Det är aldrig försent att hoppa på och kom ihåg att ni kan dansa både i små grupper (med avstånd såklart) och enskilt/två och två! Kom också ihåg att dela era dansfilmer eller bilder så att vi kan glädjas av att se varandra! Ha nu en fin vecka i dansens tecken och glöm inte att ha riktigt kul när ni dansar!

Dansutmaningen nr 3

Varmt välkomna till andra dansutmaningsveckan! Ha en fin vecka i dansens tecken så ser vi fram emot att se varandras dansklipp eller bilder!

Dansutmaningen nr 2

Första dansutmaningsveckan! Ha en fin vecka i dansens tecken så ser vi fram emot att se varandras olika dansklipp!

Dansutmaningen nr 1

Nu startar vi igång dansutmaningen! Vi önskar er alla en fin påsk i dansens tecken!