Jobba hos oss

Projektledarassistent sökes

Omfattning: Deltid (50%)

Varaktighet: 6 månader eller längre
Anställningsform: Vanlig anställning

Om jobbet

Vill du vara med på en spännande resa och tillsammans anta utmaningar i ett projekt där målet är att ta fram en modell för dans med äldre med funktionsvariationer? Är du lyhörd och engagerad i det du gör? Då välkomnar vi din ansökan!

Kulturintresserad sökes till tjänst som projektledarassistent i ett pedagogiskt dansprojekt. Tjänsten innebär en 50 %-ig visstidsanställning fram till projektslut 2022-10-31. Anställningen gäller från och med 1 november och 3 månaders provanställning tillämpas.

Det arvsfondsfinansierade projektet heter ”Dansa mitt liv”, ägs av den ideella föreningen Sverige Berättar och drivs i Boråstrakten. Dina uppgifter i projektet kommer vara att assistera nuvarande projektledare som arbetar både administrativt och operativt i verksamheten. Tjänsten innebär varierande uppgifter och arbetstider.

Det är meriterande om du har erfarenhet av dans eller annan kulturell verksamhet, äldreomsorg och administration. Det är också bra om du bor i eller nära Borås och har körkort och tillgång till bil.

Om projektet “Dansa mitt liv”

Syftet med projektet är att bidra till bättre livskvalité för äldre med funktionsvariationer på äldreboenden samt öka intresse, förståelse och tillgänglighet för dansens mångsidighet och breda användningsområde.

Vi sprider den framtagna modellen genom att skapa en digital applikation som enkelt kan användas som flexibelt verktyg och bank med olika kombinerbara moment, musik och färdiga danspass.

Ansökan